Táplálkozási tanácsadás

Változást szeretne bevezetni az életvitelében? Szeretne megszabadulni  a fölösleges kilóktól, vagy szeretne tömeget növelni?

Kérjen időpontot tanácsadásunkra, ahol szakszerűen összeállított életmódprogrammal és személyre szabottan táplálkozással állunk az Ön rendelkezésére!

Táplálkozás és életmód tanácsadás

Az a célunk, hogy felderítsük az Ön egészségi állapotát és annak megfelelően egy ideális állapot eléréséhez adjunk személyre szabott megoldásokat.

Manapság ebben a modern rohanó világban, hatalmas az élelmiszer túlkínálat. Nagyon sokan nem tudnak eligazodni a lehetőségek és a javaslatok sokaságában.

A döntés mindig nehéz, hogy mit szabad, és mit nem elfogyasztani az egyén egészségügyi kihívására. Főleg, hogy az internetes portálokon is többféle tanácsot olvashatnak, ami tovább bonyolítja az információk feldolgozását.

Rengeteg csodaszerről, diétáról és fogyókúrás tanácsról lehet olvasni és látni, hogy milyen sokan követik ezeket az oldalakat. Éppen ezért nehéz eldönteni, mennyire lehet hatékony hosszútávon és mennyire lehet megbízni ezekben az információkban.

Ne bízzuk a véletlenre az égészségünket! Mindenképpen forduljunk olyan szakemberhez, aki megfelelő szaktudással személyre szabottan állít össze az életmódra vonatkozó egészségtervet.

Az életmódváltás ha jól össze van rakva nem jelenthet stresszt. Viszont az étkezés megvonása, a nem megfelelő tápanyagok bevitele eredménytelen fogyókúrát és stresszt eredményezhet. Ha valamilyen hiányállapot van a szervezetünkben, az is sok problémát tud okozni, törődnünk kell vele.

A vízfogyasztás és a napi testmozgás szintén része kell, hogy legyen az életünknek. Ezek, ha megfelelően vannak összeállítva, ránk hangolva, nagyon szép eredményeket tudunk elérni.

Ha próbálkozott már többször, több helyen , több módszerrel, de nem sikerült eredményt elérni! Ha egyedül nem szeretne mégegyszer belevágni és segítségre van szüksége, keressen meg minket, foglaljon időpontot és a következő lépeseken visszük végig a kívánt eredmény eléréséhez:

✔ Felmérjük a jelenlegi táplálkozási szokásait

✔ Készítünk egy komplett egészségügyi állapotfelmérést

✔ Bázisallergének szűrése (glutén és laktózérzékenység)

✔ Az eredmények alapján, ha szükséges, tisztító program, ásványi anyag, nyomelem, vitamin pótlás, beállítása

✔ A mérésekhez igazítva, személyre szabott, táplálkozási program összeállítása, mozgással kombinálva

✔ Vízfogyasztás meghatározása.

✔ Folyamatos kapcsolattartás, nyomon követés,tanácsadás.

 

Árak

✔ első alkalom, mely tartalmazza a teljes egészségi állapotfelmérést:  14.000.- Ft

✔ nyomon követés: 10.000.-Ft alkalmanként – szükség szerint, de havonta egyszer javasolt

Célunk, hogy az egészségi állapotának felmérése utána annak javítására adjunk személyre szabott megoldásokat!