Bemutatkozás

Fraknóy Gabriella prevenciós és mozgásfejlesztő gerinctréner és ízületi terepauta. Természetgyógyász fülakupunktúrás addiktológus, az aktív Center Szeged tulajdonosa és megalapítója vagyok.

Fraknóy Gabriella

✔ Prevenciós mozgásfejlesztő gerinctréner

✔ Fülakupunktúrás additktológus

✔ Manuális treápiákat alkalmazó szakember

✔ Táplálkozási szaktanácsadó

✔ Mediátor

Fraknóy Gabriella Active Center Szeged

Fő tevékenységemet és profilomat az allergia kimutatására és természetes módon való csökkentésére, akár megszüntetésére fordítom. Valamint egy diagnosztikai készülék segítségével egy teljes körű állapotfelméréssel segítem a hozzám fordulóknak, hogy képet kapjanak a szervezetük aktuális állapotáról. Felderítetlen problémákra keresem meg a választ, és egyénre szabott megoldásokat alkalmazok.

Kiegészítettem a tevékenységemet olyan manuális technikák alkalmazásával, amivel sportsérülések, mozgásszervi panaszok enyhítésével segítek sportolóknak és sérülést szenvedett embereknek.

A manuális technikákkal segítem az izmok, a gerinc, a végtag ízületi sérüléseinek, gyulladásos, illetve különböző elváltozások következtében kialakult, de még visszafordítható folyamatainak beindítását.

Folyamatosan képzem magam és fontosnak tartom a fejlődés fontosságát. Nyitott vagyok új dolgokra és szívesen alkalmazom azokat. Hiszek abban, hogy egy embert globálisan kell látni és tudni kell támogatni nem csak a fizikai, hanem lelki síkon is. A különböző testi problémák hátterében legtöbbször valamilyen lelki eredetű ok is megtalálható.

A life coach és mediátori végzettségemmel sok olyan problémára lehet fényt deríteni, amivel eddig nehézségekbe ütközött a kliensem. A közös munkával egy jobb életminőséget érünk el, aminek az alapja tud lenni, egy döntés, amit önmaga hoz meg.

Számomra mindig az EMBER a fontos, akit mindig globálisan veszek figyelembe és minden esetben személyre szabottan kapja meg a saját, általam összeállított csomagját.