BEMER fizikai érterápia

A mikrokeringés javításához a BEMER fizikai érterápia hatékony módszer a korlátozott mikrokeringés, tehát a legkisebb vérerek vérellátásának javítására.

 

Amit érdemes tudni

BEMER fizikai érterápia

A mikrokeringés javításához a BEMER fizikai érterápia hatékony módszer a korlátozott mikrokeringés, tehát a legkisebb vérerek vérellátásának javítására. Ezen a területen mennek végbe az anyagcsere-folyamatok. Ezért a mikrokeringés javulásának számos pozitív hatása lehet az ember egészségére és jólétére.

A kezelés egyszerűen elvégezhető és az orvostudományban, a tömeg- és a versenysportban, valamint számtalan háztartásban használják világszerte. Mikroszkopikusan kicsi – és mégis rendkívül befolyásolja az ember hogylétét és egészségét: a mikrokeringés, tehát a kicsi és legkisebb erek finom, kiterjedt hálózatának vérellátása. Ez mindamellett a teljes emberi vérkeringés 74%-a. Az orvostudomány az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet szentel a témának.

Hiszen a mikrokeringés felelős a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáért, valamint az anyagcsere-végtermékek elszállításáért. A kor előrehaladtával az egészségtelen életviteli szokások és környezeti hatások miatt ezen kis erek vérellátása rosszabbodik – messzemenő következményekkel: az olyan közérzeti zavartól, mint a fejfájás vagy gyengébb teljesítmény, a hát- és végtagfájdalmon át akár krónikus betegség is előfordulhat, ill. ronthatja a betegségek lefolyását. Innovatív terápia Európából. A liechtensteini BEMER INT. AG már évtizedekkel ezelőtt felismerte a mikrokeringés jelentőségét, és azóta a kutatásnak és a hatékony kezelési módszer folyamatos továbbfejlesztésének szenteli magát. A BEMER® fizikai érterápia egy speciális elektromágneses jel segítségével stimulálja a korlátozott vazomóciót (az erek mozgását) és így javítja a mikrokeringést. Így az hatékonyan tudja támogatni az egészséget és a jólétet.