Állapotfelmérés

Komplex mozgásszervi állapotfelmérés – testtartáselemzés.

Egy hatékony kezelési terv összeállításához nélkülözhetetlen a különféle mozgásszervi vizsgálatok alkalmazása. Hatékonyan csak úgy lehet egy gyakorlatsort összeállítani, hogy pontosan meghatározzuk a testen azt a helyet, ami probléma forrása lehet.

Kinek ajánlom:

✔ Ha probléma van az egészségi állapottal, vagy csak megelőzés, prevenciós jelleggel szeretne felmérni a szervezet működését

✔ Ha hosszú a várakozási idő a különböző orvosi vizsgálatokra

✔ Ha teljes képet szeretne kapni magáról

✔ Ha gyorsan szeretne eredményhez jutni

✔ Ha nem érzi jól magát

✔ Ha zavarja többlet súly és szeretné tudni, hogy mi okozhatja, hogy nem tud tőle megszabadulni

✔ Ha emésztési problémái vannak – puffadás, hasfájás, gyomorfájdalom, hasmenés vagy székrekedési problémái vannak

✔ Ha allergiás

✔ Ha vérnyomás vagy szív-érrendszeri problémája van

✔ Ha sportol és tudatosan szeretné karbantartani testét, szervezete ásványi anyag, vitamin háztartását

✔ Ha csak kíváncsi mi van az egészségével

✔ Ha gyorsan szeretne eredményhez jutni

✔ GYERMEKEKNEK: ismeretlen eredetű pszichoszomatikus tüneteknél, pl. hirtelen hízás, hiperaktivitás, koncentrációzavar, csökkent teljesítmény, fejfájás, hasfájás, szorongás, ágybavizelés, koordinációs problémák…stb.

Állapotfelmérés

MagnetSpace Quantum testelemző készülék:

A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és egyéb tudományokat.
Elméleti alapja a kvantum fizika és gyógyászat.
A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.

Ez az állapotfelmérő eljárás a szervezetet non–invaziv módon vizsgálja át, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint az EKG.

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más – más mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége, avagy beteg.
Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor meg tudjuk határozni a test állapotát is.

Az állapotfelmérés eredményeképpen kiderül, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások, káros hatások, stressz, stb. jellemzik a szervezetet.

A készülék az emberi test széleskörű vizsgálatára képes. A vizsgálatot követően 29 területről 182 paramétert tartalmazó tesztjelentést kapunk a  szervrendszer működéséről. Mindezt 9 nyelvre képes fordítani a program jelenleg. És minden egyes paraméter mögött egy háttérmagyarázat is található, az érték jelentéséről, az eltérések lehetséges okairól, és egyéb összefüggésekről.

Az állapotfelmérés során, a test alábbi területeit nézzük át:

1. a szervezetben előforduló nyomelemek mennyiségi elemzése
2. toxinok mennyisége
3. vércukorszint-elemzés
4. reumás csontbetegségek előfordulása
5. csontsűrűség-elemzés
6. csontbetegségek jellemzőinek elemzése
7. agyi idegek állapotának elemzése
8. tüdőfunkció
9. gyomor- és béltraktus működése
10. keringés, szív – érrendszer
11. epehólyag működésének elemzése
12. máj működése
13. hasnyálmirigy
14. vese
15. prosztata

16. férfi szexuális működés jellemzőinek elemzése
17. nőgyógyászati elemzés
18. endokrin rendszer
19. fül
20. immunrendszer
21. bőr analízis
22. mell analízis
23. nehézfém terheltség
24. allergének, vegyi anyag terheltség
25. aminosavak
26. szemek állapota
27. fizikai állapot, savegyensúly, vízhiány, oxigén hiány
28. paraziták
29. elhízás mutató, zsír metabolizmus, alvási apnoe

A kvantum-orvostudomány a modern biomedicina hatása és befolyása alatt bontakozott ki.

Olyan tudományág, mely a kvantummechanika elméleti alapjaira épül, ötvözi a kvantumbiológiát, a kvantumfarmakológiát és az élettudományi informatikát, olyan formákat hasznosít, mint a mikroszkopikus elektromos fluktuáció, a sugárzás és az energia.

Mivel figyelmének központjában az elektromágneses mező áll, ezért lényege az elektromágneses mező, és a szervezet által kibocsátott rezgés frekvenciaméretének, (vagyis a gyenge mágneses térbeni fluktuációs energia mennyiségének) bemérésén és elemzésén keresztül végzi a mérést.

Kb. 25 millió sejt osztódik percenként egy felnőtt szervezetben, míg a vérsejtekből kb. 100 millió termelődik újra egy perc alatt.
A sejtosztódás és növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat bocsátanak ki.

Az elektromágneses mező frekvenciáját és energiáját direkt vagy egy kézzel tapintott szenzor segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített, betegségekhez, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó rezonanciaspektrummal oly módon, hogy az előbbit felerősíti az eszköz, majd egy számítógép összeveti az utóbbival.

A kapott kvantumérték utal a betegség természetére és komolyságára.
Végül pedig ezt az értéket értelmezik az orvosok.

Példa: az elfajult sejtek eltérnek a normális sejtektől, így az általuk kibocsátott elektromágneses hullámok is eltérnek a normális sejtek által kibocsátottaktól.

A kvantumrezonanciás tumor teszt folyamán az elfajult sejtek standard hullámát küldik a tesztelt személybe. A szervezetben az elfajult sejtek, rezonálni fognak erre, ezt a jelet pedig az eszköz detektálja.